fbpx

Simpel Meditation kursus Med Succes

Vejen til mindre stress – nemt

Dette meditations kursus er til at træne hjernen, til at komme i gang med meditation og at meditere.
Uden en masse teori, går du direkte i gang.

 • Jeg har taget alt det bedste fra mine kurser, hvor alle stress-tests viste, mindre stress, efter kursus. 
 • Kun ros fra mine kursister, fordi jeg gjorde det simpelt.
 • Korte øvelser, hvor alle kan være med.
 • Effektiv med kun 10 minutter af gangen..

Kurset består at 5 moduler.

1) Du får første modul – Straks du har betalt også med MobilePay
2) De efterfølgende moduler sendes med en uges mellemrum
3) Du får en mail der fortæller når det næste modul er åben
4) Kurset kan åbnes online på bl.a. din Ipad, tablet, pc eller mobil
5) Kan åbnes med din google eller facebook adgang, så du ikke skal huske koder
6) Fri adgang et helt år
7) Så simpelt kan det være

Kurset er lavet som et pris-billigt tilbud til dig, der har brug for et effektivt
og nemt redskab til at komme i gang.

Kurset er for dig der vil eller ønsker at:

 • Mindske stress
 • Være mere nærværende
 • Være mere effektiv
 • Have bedre koncentration
 • Have bedre hukommelse
 • Mindre tankemylder
 • Lære et basis redskab / en basis kompetance, der kan ændre dit liv i meget positiv retning
 • Starte en ny livsstil, med små skridt
 • Have mindre stress i hverdagen, uden at skulle bruge en masse ekstra tid
 • Genstarte meditations-glæden

Det helt særlige ved dette Meditations kursus..

Er at det bygger på mine mange års erfaring, både med egen praksis og som underviser i både meditation og mindfulness. Derud over særligt forstærket med min uddannelses baggrund som psykomotorisk terapeut. En sjælden dybdegående bachelor uddannelse der netop fordyber sig videnskabeligt i sammenhænge og sammenspil med krop-psyke, både naturvidenskabeligt, sundhedsvidenskabeligt og humanistisk.

Skabt af mange års erfaring fra både egen meditationspraksis, samt mine mange års erfaring, som underviser og behandling, af primært stress, angst og depression.

Jeg har udvalgt de øvelser, som jeg gennem tiden har anvendt i min undervisning, og hvor deltagere er kommet og sagt til mig, at denne øvelse har gjort noget godt for dem.

Meditationskurset er til dig der vil integrere en praksis i din hverdag.

Om Steen..

Jeg er Privat praktiserende Psykomotorisk terapeut
Professions bachelor i Afspændingspædagogik og psykomotorisk behandling
Bachelor of Relaxation and Psychomotor Therapy

 • Uddannet ved VIA University College. Helhedsorienteret kropsterapeut og behandler, fysisk, psykisk og socialt
 • Privatpraktiserende med stress- og smerte klinik
 • Speciale fag ved Fysio- og Ergo terapeut uddannelsen, Odense
 • Har mere end 10 år erfaring med mindfulness og meditation
 • Mindfulness Instruktør uddannet
 • Smerteskole instruktør for mennesker med kroniske smerter 
 • Arbejdet med meget udfordret mennesker, med både fysiske, psykiske og psykiatriske udfordringer, samt senhjerneskadede, demente og autisme.
 • En fortid som leder i forsvaret og private virksomheder.
 • Stor erfaring indenfor specialområdet, samt forældre og pårørende til særligt udfordrede unge og voksne med fysiske og psykiske udfordringer. 

“Jeg brænder får at hjælpe mennesker med at finde ro, og tilbage til kroppen efter stress. Jeg er passioneret omkring hvordan hjernen fungerer og hvordan jeg igennem forskellige hjælpe teknikker kan hjælpe med at give hjernen ro.” – Steen

Meditation er med til at..

 • formindske stress
 • øge nærvær
 • give bedre koncentration
 • give bedre hukommelse
 • mindske tankemylder
 • lære et basis redskab / en basis kompetance, der kan ændre dit liv i meget positiv retning

Kurset bygger på..

Effektive og populære øvelser, af meditationer og afspændinger som er brugt på kurser med meditation, afspænding og mindfulness, på forskellige aftenskoler og private undervisninger samt i min private terapeutiske praksis.

Alle med det formål, at træne hjernen mere effektivt, til både dybere ro og hvile på den ene side, og som giver fordele, som bedre kognitive funktioner som, f.eks. koncentration og hukommelse. 

BONUS INFO

Har hjernen kørt i overhalingsbanen for længe, og der mærkes stressreaktioner, som f.eks. Dårlig søvn, mindre overblik og at koncentrationen begynder at svigte, så er det vigtigt at reagere hurtigt på det..

Jo længere du udskyder at gøre noget ved det, jo længere tager det, også at komme fri af udfordringen igen, fra det tidspunkt du vælger at starte på det.

Simpel Meditations kursus

For dig der ønsker det nemt og lige til, og noget du kan gå til med det samme.

– Udviklet til dig der vil igang med det der virker.

– Stressreduktion på en nem og effektiv måde.

Nu er det eneste du skal, bare og få adgang og går igang. Det tager 2 min så er du igang. Rigtig god fornøjelse.

Er ikke tidskrævende max 2 x 10 min hver dag

Du er hurtigt igang og vil mærke en forskel efter 21 dage

Med mere end 10års erfaring får du et kvalificeret produkt

MindFit Meditation

Folk udtaler.. omkring arbejdet med Steen

“Jeg har prøvet mange typer af sundhedspersoner gennem mit liv. Alle siger at de arbejder med det hele menneske. Med Steen som behandler, er det første gang, jeg virkeligt har følt hvad det egentligt vil sige, og mærke hvilken forskel det gør at én behandler kan arbejde med det hele menneske. Jeg har ikke før oplevet en personlig udvikling i den størrelse, og det bliver ved. Jeg er virkelig imponeret over, hvad Steen får frem i mig.”

Kvindelig Leder

Jeg har nu gennem det sidste år været i et forløb hos Steen. En kombination af Mindfulness, Coaching, afspænding og massage. Steen er fantastisk til at hjælpe mig til at finde de rigtige løsninger, uden at servere dem direkte til mig. Med en utrolig empati kan han hurtigt analysere hvor jeg ”er” netop nu, og hjælpe mig til at stresse af. Da jeg igennem en længere periode har kæmpet med søvnløshed og stress, er det fantastisk at have fået redskaber til at håndtere tankemylder og stressede situationer. Gennem den blide massage, har min krop lært at slappe af, selv i de mest hektiske perioder. Efter en behandling er jeg langt mere struktureret og har mere overskud til fortsætte dagen og ugen..

Kvindelig afdelings leder